A ndikon numri i partnerëve të mëparshëm në divorc?

A ndikon numri i partnerëve të mëparshëm në divorc?
nga femra.ch
Prishtinë | 06 Janar 2017 | 11:49

Sipas një studimi është zbuluar se si numri i partnerëve seksual të mëparshëm mund të ndikojë në martesën tënde. Një hulumtim i bërë nga Universiteti Utah ka nxjerrë disa përfundime intersante të lidhjes me numrin e partnerëve seksualë të gruas, me divorcin.

Drejtuesi i këtij studimi profesori Nicholas H.Wolfinger, ka studiuar martesat e disa çifteve amerikane duke parë kurbën e divorceve. Sipas statistikave Nicholas tha se gratë që kishin më shumë se 10 partnerë seksuale treguan se janë më të predispozuara për të shkuar drejt një divorci, se sa gratë që kishin rreth 5 partnerë të mëparshëm.

Por surpiza e këtij studimi ishte se gratë që kishin vetëm 1 apo 2 partnerë seksuale para martese, kishin dhe numrin e divorceve më të lartë.Ndërsa gratë që partnerin e tyre të vetëm kishin bashkëshortin, kishin mundësitë më të ulta për të shkuar drejt divorcit.

Komentet

Komente (0) | Kthehu
*
*
*
Shpërndaje
Sondazh

Cila nga këto këngë mendoni se duhet të zgjedhet hiti i muajit JANAR 2017?

  • Meda - Moj esnafe
  • Sinan Vllasaliu - Ma le kile
  • Gili - Kalle Kalle
  • Lori - Ai djali
  • Shkurte Gashi ft. Flori Mumajesi - Tu Luta
  • Ermal Fejzullahu - Pa Mu
  • Majk - Fund
P9 - 220 x 90