Çka zbulon poza e preferuar e seksit për ty

Çka zbulon poza e preferuar e seksit për ty
nga femra.ch
Prishtinë | 06 Janar 2017 | 11:51

Poza misionare, seksi nga prapa, seksi në këmbë… ja çka zbulon poza e preferuar e seksit për ju.

Poza misionare
Personat të cilët e kanë për qejfi këtë pozë seksi, dëshirojnë që çdo gjë të jetë e thjeshtë. Adhuruesit e pozës misionare kënaqen kur shikojnë partnerin në sy gjatë seksit, dhe kur i shfaqin dashurinë.

Poza nga prapa
Ata të cilët kënaqen me seksin nga prapa kanë prirje që para të tjerëve të kultivojnë imazhin e personit serioz, ndërsa privatisht janë krejtësisht ndryshe. Këta persona dëshirojnë që në krevat të jenë kënaqur, andaj seksi nga prapa gjithmonë u është në vend të parë.

Femra sipër…
…është ajo femër e cila di çka dëshiron! Damat të cilat këtë pozë e adhurojnë, gjithmonë saktësisht dinë çka dëshirojnë dhe nuk frikësohen të kërkojnë atë që duan, pa marrë parasysh a është fjala për këpucë të reja, punën apo orgazmën. Mos u ndalni, vetëm përpara!

Kauboje ndryshe
Personat të cilët e adhurojnë këtë pozë janë “legjenda”. Atyre nuk u intereson se çka u thonë të tjerët, kanë shpirt aventurieri, ndërkaq shumica e tyre kënaqen në pozën e adhuruar edhe në vend publik, sepse nuk u intereson se a do t’i shohë dikush.

Poza në këmbë
Nëse kënaqeni duke bërë seks në pozën në këmbë, keni shpirt garuesi! Ju çdo gjë në jetë e përjetoni si garë, andaj as seksi nuk bën përjashtim – prandaj nuk është e lehtë të gjendet partneri i cili mund t’ju bëjë ballë.

Seksi para pasqyrës
Personat të cilët e duan seksin para pasqyre, çdo gjë në jetë, madje edhe seksin, e përjetojnë si performancë. Dëshironi që të gjithë t’i kenë të drejtuar shikimin nga ju – prandaj e bëni këtë para pasqyrës – por dëshironi të luani rolin seks, keni grumbull rroba seksi dhe outfit “të ndotur”, madje edhe së paku një video në shtëpi. 

Komentet

Komente (0) | Kthehu
*
*
*
Shpërndaje
Sondazh

Cila nga këto këngë mendoni se duhet të zgjedhet hiti i muajit JANAR 2017?

  • Meda - Moj esnafe
  • Sinan Vllasaliu - Ma le kile
  • Gili - Kalle Kalle
  • Lori - Ai djali
  • Shkurte Gashi ft. Flori Mumajesi - Tu Luta
  • Ermal Fejzullahu - Pa Mu
  • Majk - Fund
P9 - 220 x 90